Haber

Kocaeli’yi geleceğe taşıyan yatırımlar sürüyor

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimi devam eden D-100 Karayolunun Köseköy battı çıktısı ile batı kısmından Kocaeli Stadı’na ulaşımı inançlı ve konforlu hale getirecek Köseköy Koridoru Alikahya temas yolundan Kocaeli Stadı’na ulaşımı hem rahatlatıp, hem kolaylaştıracak.

Projenin şantiye alanında bilgi alan Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın’a, Kartepe Belediye Lideri Mustafa Kocaman ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç eşlik etti.

Kent trafiğinin en kritik noktalarından biri olan bölgeyi rahatlatacak çalışmaların titizlikle sürdüğünü söyleyen Lider Büyükakın, “Kentimize yaptığımız her yatırım Kocaeli’yi geleceğe taşıyacaktır. Geleceği planlayan ve sonra harekete geçen ekibimizle birlikte bölgemizin ihtiyacı olan ve vatandaşlarımızın taleplerini içeren projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz” dedi.

Köseköy Koridorunu stadyuma bağlamak için kıymet arz eden Sakıp Sabancı Caddesi’ni stadyuma bağlayan yol güzergâhında bulunan Yirim Dere Köprüsünde çalışmaların yüzde 95 düzeyine geldiğini söz eden Lider Büyükakın, “Aynı güzergâhta yer alan Otoban alt geçidinin en kısa sürede kullanıma açmak için arkadaşlarımız çalışıyor” tabirlerini sarf etti.

Şantiye alanına kurulan ekrandan drone ile çekilmiş çalışmaların son imgelerini izleyen Lider Büyükakın, Ankara ve İstanbul istikametlerinde yer alan mevcut eski köprü ve Vatan Caddesi-Sakıp Sabancı Caddesi ortasındaki mevcut altgeçidin yıkımlarının tamamlanıp dolgu imalatlarının devam ettiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu